28 ianuarie 2012

Cel mai bun telefon al anului.

Samsung Galaxy S II este telefonul anului. Smartphone-ul produs de coreenii de la Samsung a câştigat titlul la a cincea ediţie T3 "Phone of the Year".

iPhone 4 nu a reuşit să-şi depăşească rivalul coreean. Gadgetul celor de la Apple a ocupat locul doi în preferinţele jurnaliştilor de la T3.

Gadgetul Apple a luat locul 1 în această competiţie în 2008, ultimele două premii fiind acordate telefonelor HTC, pentru Hero în 2009 şi Desire în 2010.

Jurnaliştii de la T3 şi-au motivat decizia prin faptul că Galaxy S II are cea mai bună cameră foto de pe piaţă, iar sincronizarea cu televizoarele şi alte gadgeturi este cea mai bună în timp ce ecranul telefonului Smasung este la fel de bun ca cel al iPhone-ului

Samsung Galaxy S II foloseşte un procesor dual core ultra de 1,2 GHz şi un ecran de tip SuperAMOLED Plus. Galaxy S2 este mai rapid şi mai uşor decât predecesorul Galaxy S şi utilizează sistemul de operare Android.


Grupul sud-coreean Samsung Electronics, al doilea producător mondial de telefoane mobile, a anunţat luni că în cinci luni care au trecut de la lansarea pe piaţă a telefonului mobil inteligent Galaxy S II a vândut 10 milioane de unităţi.

"În doar cinci luni Galaxy S II a înregistrat o creştere spectaculoasă, reflectând popularitatea sa uriaşă în rândul consumatorilor din întreaga lume", a declarat preşedintele diviziei de comunicaţii mobile de la Samsung, JK Shin.

Vânzarea a 10 milioane de unităţi în doar cinci luni este o performanţă remarcabilă pentru orice telefon mobil de pe piaţă. În plus, rezultatele Samsung sunt cu atât mai remarcabile cu cât Galaxy S II nu este un concurent semnificativ pe piaţa din SUA, ceea ce ar putea să îi ofere spaţiu de extindere în viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate