3 februarie 2012

Cel mai bun telefon Samsung top:5

Topul de mai jos este alcătuit cu smartphone-uri existente în România. Am ținut cont de design, hardware și mai puțin de costurile generate.

1. Samsung Galaxy Nexus – 2.399 lei


Am spus de nenumărate ori că inaugurează o dublă premieră pentru .ro: primul telefon cu Android 4.0 nativ și cu udpate la cele mai noi versiuni ale sistemului de operare mobil by Google pe o perioadă mai lungă și primul cu display HD și rezoluție 1280×720 pixeli. Puteți consulta și oferta Vodafone. Este cel mai bun smartphone ce poate fi achiziționat în România, în această perioadă. Review.

2. Samsung Galaxy S II – 1.979 lei


Hitul lui 2011, rămâne foarte atractiv și în 2012. Are un ecran Super AMOLED Plus senzațional, un pachet tehnic ce-l face campion pe partea de benchmark, dar rulează fin și în browsing, aplicațiile din Android Market. Aduce și o cameră foto de 8 Megapixeli care filmează și fotografiază destul de bine pentru un telefon mobil. Review.

3. Samsung Galaxy Note - 2.499 lei


O să spuneți că nu este un telefon ci mai degrabă o mini-tabletă. Cât timp are un modul 3G performant și permite efectuarea de apeluri și scrierea de mesaje text poate fi considerată și un smartphone. Numai să te obișnuiești cu dimensiunile. Plusează cu acel stylus încorporat. Vor apărea mai multe aplicații optimizate pentru el în 2012, Samsung a făcut public un SDK ca orice dezvoltator interesat să aibă un punct de plecare. Review.

4. Samsung Galaxy R – 1.849 lei


Nu înțeleg de ce nu s-a făcut vâlvă în jurul său ca la SGS II. Este dezvoltat pe Tegra 2 și date hardware îl recomandă ca un telefon de top la început de 2012.

5. Samsung Nexus S – 1.289 lei


Un single core a scris istorie. Este și singurul care a primit update oficial la Android 4.0. Prețul îl face un fel de best buy în zona de mijloc a telefoanelor Android.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate